Вітаміни NOW Omega-3 500 капсул (4384300706)
-10%
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Omega-3
Omega-3 — жирні кислоти виявилися особливо ефективними для зниження рівня атергічних тригліцеридів у крові, а також "поганого" холестерину — ліпопротеїдів низької щільності.
Унаслідок реалізованих модифікацій, які поєдналися в раціоні людей останніх поколінь, з'явилися порушення в регуляції багатьох біологічних процесів. Серед них особливо серйозні наслідки для організму мають, у перших, порушення ліпідного (жирового) обміну в печінці та плазмі крові та, у других, порушення тонких механізмів регуляції балансу прозапальних і протизапальних речовин.
Обидва ці процеси рука об руку призводять до формування основних серцево-судинних захворювань, включно з атеросклерозом, ішемічну хворобу серця, гостру та хронічну недостатність мозкового кровопостачання, гіпертонічну хворобу, а також викликають до величезної різноманітності процесів, у яких провідна роль належить запальним реакціям (артрити, алергії, тромбофлебіт тощо).
Безліч нинішніх медичних досліджень підтверджують, що фактором таких патологій є дефіцит у харчуванні ненасичених жирних кислот сімейства Омега-3. Було помічено, що люди, які застосовують велику кількість типової жирної їжі поряд із жирами морських риб (Marine Lipid Oil), мають дуже низькі показники за спектром серцево-судинних захворювань.
Застосування Омега-3 жирних кислот коригує баланс в організмі людини простагландинів групи 2 і г.3, що відновлює регуляцію запального процесу, алергічних реакцій, больового синдрому, згортання крові, багатьох функцій шлунково-кишкового тракту, нирок і також нервову систему.
Використання жиру морських риб призводить до нормалізації показників в'язкості крові, а також заважає розвитку тромбозів. Омега-3 жирні кислоти виявилися незвичайно результативними для зменшення рівня атергічних тригліцеридів у крові, а також "поганого" холестерину — ліпопротеїдів низької щільності.
Нарешті, не можна не зазначити, що жирні кислоти, що входять до складу Омега-3, дають будівельні блоки для побудови клітинних мембран, слугують чималим джерелом клітинної енергії, відповідають за нормальний розвиток мозку та очей. Знижують ризик виникнення раку та розвитку доброякісних і злоякісних пухлин (яєчників, молочної, передміхурової залози).
Рекомендації щодо застосування:
Для профілактики: по 1 капсулі двічі на день після їди зі склянкою води, за призначенням лікаря можна понебінню підвищити дозу до 10 капсул на день. Застосовувати «Омега-3» краще триваліше (не менш ніж 3 місяці) Для зняття присмаку риб'ячого жиру вживають кислі фруктові соки, кислу капусту, фрукти, чорний хліб, солоні огірки.
Не є лікарським засобом.
Omega-3 — жирні кислоти виявилися особливо ефективними для зниження рівня атергічних тригліцеридів у крові, а також "поганого" холестерину — ліпопротеїдів низької щільності.
Унаслідок реалізованих модифікацій, які поєдналися в раціоні людей останніх поколінь, з'явилися порушення в регуляції багатьох біологічних процесів. Серед них особливо серйозні наслідки для організму мають, у перших, порушення ліпідного (жирового) обміну в печінці та плазмі крові та, у других, порушення тонких механізмів регуляції балансу прозапальних і протизапальних речовин.
Обидва ці процеси рука об руку призводять до формування основних серцево-судинних захворювань, включно з атеросклерозом, ішемічну хворобу серця, гостру та хронічну недостатність мозкового кровопостачання, гіпертонічну хворобу, а також викликають до величезної різноманітності процесів, у яких провідна роль належить запальним реакціям (артрити, алергії, тромбофлебіт тощо).
Безліч нинішніх медичних досліджень підтверджують, що фактором таких патологій є дефіцит у харчуванні ненасичених жирних кислот сімейства Омега-3. Було помічено, що люди, які застосовують велику кількість типової жирної їжі поряд із жирами морських риб (Marine Lipid Oil), мають дуже низькі показники за спектром серцево-судинних захворювань.
Застосування Омега-3 жирних кислот коригує баланс в організмі людини простагландинів групи 2 і г.3, що відновлює регуляцію запального процесу, алергічних реакцій, больового синдрому, згортання крові, багатьох функцій шлунково-кишкового тракту, нирок і також нервову систему.
Використання жиру морських риб призводить до нормалізації показників в'язкості крові, а також заважає розвитку тромбозів. Омега-3 жирні кислоти виявилися незвичайно результативними для зменшення рівня атергічних тригліцеридів у крові, а також "поганого" холестерину — ліпопротеїдів низької щільності.
Нарешті, не можна не зазначити, що жирні кислоти, що входять до складу Омега-3, дають будівельні блоки для побудови клітинних мембран, слугують чималим джерелом клітинної енергії, відповідають за нормальний розвиток мозку та очей. Знижують ризик виникнення раку та розвитку доброякісних і злоякісних пухлин (яєчників, молочної, передміхурової залози).
Рекомендації щодо застосування:
Для профілактики: по 1 капсулі двічі на день після їди зі склянкою води, за призначенням лікаря можна понебінню підвищити дозу до 10 капсул на день. Застосовувати «Омега-3» краще триваліше (не менш ніж 3 місяці) Для зняття присмаку риб'ячого жиру вживають кислі фруктові соки, кислу капусту, фрукти, чорний хліб, солоні огірки.
Не є лікарським засобом.
Основні | |
---|---|
Виробник | NOW |
Смак | Без смаку |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 500 кап |
Вид | Вітаміни |
Доставка/Оплата | Доставка 7-20 днів |
Кількість порцій (капсул) у контейнері | 500 |
Підлога | Унісекс |
Зміст порції | 1 кап |
Вміст елементів в 1 порції | Кількість на порцію:<br>Склад(1кап):<br>Marine Lipid Oil (морські ліпіди) – 1000 мг<br>(EPA) ейкозапентаєнова кислота – 180 мг<br>(DHA) докозагексаєнова кислота – 120 мг<br>Інші Омега-3 жирні кислоти – |
Країна-виробник | США |
- Ціна: 1 296 ₴